måndag 6 augusti 2012

Ibland blir man fortfarande förundrad över människor

Vår husvagn har varit ute på vägarna tillsammans med svägerskan + familj. Dom har haft tur med vädret och det verkar varit en mycket bra resa. Så, efter denna resa står den uppställd på parkeringen precis utanför deras boende och dom blir natten mellan Lördag och Söndag väckta av grannen som berättar att dom avbröt några killar som börjat banka på den (hade varit en stor fest i närheten innan på kvällen). Som tur var, så hade dom uppmärksamma grannarna avbrutit det hela i ett tidigt skede så skadegörelsen blev ganska begränsad, om än tråkig.


Personerna slutade gå på husvagnen och fortsatte istället "roa" sig med att slita upp bord och bänkar samt slå sönder busskuren.

Vad är det då att bli förundrad över? Är det det faktum att vi inte pratar om tonåringar utan 4 killar i 25-års åldern som vid det laget borde fått något så kallat vett i skallen eller det faktum att respekt för andras saker är så låg att det är helt ok att slå sönder det man känner för?

Nä, det är nog det faktum att en av killarna enligt uppgift bad polisen att skynda på lite (ja, polisen kom och grep dom på plats) för han skulle ju faktiskt upp och jobba om några timmar (!?). Allvarligt???!! Några timmar innan du ska jobba så bestämmer du dig för att det är ok att rejält berusad slå sönder det du känner för?! Känns som att fokus borde legat på att ge fan i andras saker och sluta dricka i tid så du är nykter på jobbet - IDIOT!!!

http://hd.se/landskrona/2012/08/05/4-greps-for-skadegorelse/

Inga kommentarer: