tisdag 1 maj 2012

Träning och mat på resande fot

Efter en intensiv period med mycket jobb (inklusive resor), försäljning av hus, köp av hus, två resor med familj de senaste två månaderna så har träningen blivit lidande, och så även matvanorna. Får vara slut på det nu!

Tänker inte lägga ut en massa om hur jag ska skärpa mig utan nöjer mig med att gnälla lite över flygplatserna.

Hur kan det komma sig att du på en flygplats utan problem kan köpa en 800 kcal fettbomb men att hitta något som inte är fullt med fett eller kolhydrater är så gott som omöjligt? Ska det va så djävla svårt att göra en schysst måltid som mättar utan att för den sakens skull känna att man skulle gå i konkurs om man försökte eller är det så enkelt att majoriteten av de resande inte bryr sig om vad dom äter?

Amsterdams flygplats hade faktiskt lite nyttigare alternativ, inklusive en smoothiebar, men Paris var under all kritik. Antingen som var det Pizza Hut, McDonalds eller två andra alternativ typ Restaurang där personalen uppenbarligen ville vara någon annans stans då deras intresse för "customer service" var obefintligt... Efter att ha tryckt i sig en flottig pizza gick vi genom säkerhetskontrollen och såg då ett ställe som serverade soppa (pulver men dock), fruktsallad, pajer, sallader med bulgur osv...

Så, tips, gå in och kolla innan exakt var vilka matställen ligger ;)

Inga kommentarer: